Bioenergija Bioterapija Ljubljana

 

Bioenergija Bioterapija Ljubljana – Organizacija

Terapija z bioenergijo, Bioterapija po metodi Zdenka Domančića se izvaja v   Hotelu Nox v Ljubljani

Bioterapijo izvaja Primos Rappl, licencirani bioterapevt po metodi Zdenka Domančića. 

Prikazan je element zdenko-domancic_primos-rappl_ljubljana_hotel_nox.jpg

Bioterapija se izvaja v skupini, vendar se obravnava vsakega udeleženca  individualno glede na zdravniško diagnozo.

Prednost skupinske bioterapije je prijetno in sproščeno vzdušje, opazovanje bioterapevta pri delu z bioenergijo, deljenje mnenj, ter opazovanje rezultatov zdravljenja z bioenergijo pri drugih udeležencih, ki so mnogokrat zelo hitri in drastični.

Skupinska bioterapija traja nekje 2-3 ure, vsak udeleženec, pa ima individualno zdravljenje nekje od 10-20 minut, odvisno od protokola potrebnega zanj.

Dalj časa kot ste prisotni v prostoru, dalj časa ste izpostavljeni močnejšemu pretoku bioenergije, torej dokler ste prisotni in opazujete terapijo, ste istočasno na polnenju z bioenergijo, torej na zdravljenju.

Bioenergija Bioterapija Ljubljana – Lokacija

Bioterapija se izvaja v Nox Hotelu, v Ljubljani

Bioenergija Bioterapija Ljubljana – Udeležba

Bioterapija se izvaja štiri dni zaporedoma.

Zdravljenje z bioenergijo ne nadomešča zdravniškega zdravljenja in se prakticira na podlagi diagnoze podane od uradne medicine in privolitve posameznika v zdravljenje.

Udeležba je možna na osnovi prijave preko telefona 041 705 525

Bioenergija Bioterapija Ljubljana – Rezultati terapije

Rezultate bioterapije običajno občutite takoj, vendar se bodo pravi rezultati pokazali nekje po 7-10 dneh. Telo potrebuje čas, da opravi svoje delo, včasih se zgodi da bodo učinki potrebovali do mesec dni, da bi dosegli svoj vrhunec. Po potrebi je potrebno štiridnevno terapijo ponoviti.

Bioenergija Bioterapija Ljubljana – Plačilo

Vsak udeleženec prvi dan bioterapije prispeva 20€ kot nadomestilo za organizacijske stroške in stroške najema prostora. Za spremljevalce, ki niso deležni terapije je vstop prost.

Plačilo za bioterapijo je zahvala bioterapevtu in je stvar svobodne izbire vsakega posameznika. Vsak se lahko zahvali na način, kot želi sam, na podlagi lastnih zmožnosti, želja in učinka terapije.

Comments are closed.