Bioenergija Bioterapija Zasavje

Bioenergy healing

Bioenergija Bioterapija Zasavje – Organizacija

Bioterapijo organizira Društvo za razvoj telesa, uma in duha Sintropija. Bioterapijo izvajam Rok Mitić, licencirani terapevt  bioterapije po metodi Zdenka Domančića in zastopnik društva Sintropija

Bioenergija Bioterapija Zasavje – Lokacija

Bioterapija se izvaja v prostorih RCR, Podvine 36, Zagorje ob Savi (Klikni za podrobnejša navodila)

Bioenergija Bioterapija Zasavje – udeležba

Udeležba je možna na osnovi prijave preko telefona 031-449-711 oziroma elektronske pošte rokmitic@gmail.comBioterapija se izvaja štiri dni zaporedomaZdravljenje z bioenergijo ne nadomešča zdravniškega zdravljenja in se prakticira na podlagi diagnoze podane od uradne medicine in privolitve posameznika v zdravljenje.

Bioenergija Bioterapija Zasavje – izvedba

Bioterapija se izvaja v skupini, vendar se obravnava vsakega udeleženca  individualno glede na zdravniško diagnozo. Prednost skupinske bioterapije je prijetno in sproščeno vzdušje, opazovanje bioterapevta pri delu z bioenergijo, deljenje mnenj, ter opazovanje rezultatov zdravljenja z bioenergijo pri drugih udeležencih, ki so mnogokrat zelo hitri in drastičniSkupinska bioterapija traja nekje 2-3 ure, vsak udeleženec, pa ima individualno zdravljenje nekje od 10-20 minut, odvisno od protokola potrebnega zanj. Dalj časa kot ste prisotni v prostoru, dalj časa ste izpostavljeni močnejšemu pretoku bioenergije, torej dokler ste prisotni in opazujete terapijo, ste istočasno na polnenju z bioenergijo, torej na zdravljenju.

Bioenergija Bioterapija Zasavje – rezultati terapije

Rezultate bioterapije običajno občutite takoj, vendar se bodo pravi rezultati pokazali nekje po 7-10 dneh. Telo potrebuje čas, da opravi svoje delo, včasih se zgodi da bodo učinki potrebovali do mesec dni, da bi dosegli svoj vrhunec. Po potrebi je potrebno štiridnevno terapijo ponoviti.

Bioenergija Bioterapija Zasavje – Plačilo

Vsak udeleženec prvi dan bioterapije prispeva 20€ kot nadomestilo za organizacijske stroške in stroške najema prostora. Za spremljevalce, ki niso deležni terapije je vstop prost. Plačilo za bioterapijo je zahvala bioterapevtu in je stvar svobodne izbire vsakega posameznika. Vsak se lahko zahvali na način, kot želi sam, na podlagi lastnih zmožnosti, želja in učinka terapije.

Comments are closed.