BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Zdenko Domančić je razvil unikatno, enostavno in zelo učinkovito metodo, ki uporablja bioenergijo, življenjsko osnovo v namene zdravljenja.  Metoda je bogata v svoji teoriji, še bolj pa v praksi. Njena praktična uporaba omogoča uspešno pomoč v zdravljenju vsega kar naše telo in um pojmujeta bolezen.

Bioenergija,  Bioterapija po metodi Zdenka Domančića, zdravljenje,imunski sistem, Biotherapy Zdenko Domancic method, healing, imune sistem, lečenje

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – osnova

Bioterapija sloni na enostavni hipotezi, da je telo sposobno samozdravljenja samo v primeru, da je imunski sistem dovolj močan, oziroma da telo poseduje dovolj bioenergije, življenjske sile.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića  – učinki

Bioenergijsko polnenje enostavno in učinkovito okrepi imunski sistem, pomaga uravnati prekrvavitev in oživčenost telesa ter izboljšati kvaliteto krvi, kar so nujni koraki do zdravja in boljšega delovanja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – bolečina

Bioterapija je uspešna pri odpravljanju bolečin, pomaga pri migrenah, bolečinah v mišicah in sklepih, hrbtenici ali križu, hladnih ali mravljinčastih rokah in nogah, revmi, poškodbah, problemih z menstruacijo, krčnih žilah.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – organi

Terapija z bioenergijo izboljšuje delovanje organov, pomaga pri problemih s kožo, ščitnico, srcem, epilepsiji, astmi, alergijah, neplodnosti, levkemiji, gangreni. Rezultate dosegamo tudi pri obolenjih, ki veljajo za neozdravljiva.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – psiha

Posebej blagodejno deluje na nespečnost, stres in avtoimunske bolezni.

Zdravljenje pa ni samo odstranjevanje telesnih težav. Bioterapija je spodbuda za spremembo stališč in razmišljanja na podzavestni ravni. Cilj naših terapij je tako poleg zmanjšanja ali odstranjevanja zdravstvenih težav, tudi obogatiti človekovo osebnost in jo narediti bolj odprto.

Comments are closed.