SKUPINSKA BIOTERAPIJA

Prednost skupinske bioterapije je prijetno in sproščeno vzdušje, opazovanje bioterapevta pri delu z bioenergijo, deljenje mnenj, ter opazovanje rezultatov zdravljenja z bioenergijo pri drugih udeležencih, ki so mnogokrat zelo hitri in drastični.

Skupinska bioterapija, terapija z bioenergijo, zdravljenje,

Bioterapija se izvaja v skupini, vendar se obravnava vsakega udeleženca  individualno glede na zdravniško diagnozo.

Skupinska bioterapija traja nekje 2-3 ure, vsak udeleženec, pa ima individualno zdravljenje nekje od 10-20 minut, odvisno od protokola potrebnega zanj.

Dalj časa kot ste prisotni v prostoru, dalj časa ste izpostavljeni močnejšemu pretoku bioenergije, torej dokler ste prisotni in opazujete terapijo, ste istočasno na polnenju z bioenergijo, torej na zdravljenju.

Skupinska bioterapija, terapija z bioenergijo, omogoča daljše polnenje z bioenergijo, ter bolj učinkovito zdravljenje,...

Rezultate bioterapije običajno občutite takoj, vendar se bodo pravi rezultati pokazali nekje po 7-10 dneh. Telo potrebuje čas, da opravi svoje delo, včasih se zgodi da bodo učinki potrebovali do mesec dni, da bi dosegli svoj vrhunec. Po potrebi je potrebno štiridnevno terapijo ponoviti.

Vsak udeleženec prvi dan bioterapije prispeva nadomestilo za organizacijske stroške in stroške najema prostora. Za spremljevalce, ki niso deležni terapije je vstop prost.

Plačilo za bioterapijo je zahvala bioterapevtu in je stvar svobodne izbire vsakega posameznika. Vsak se lahko zahvali na način, kot želi sam, na podlagi lastnih zmožnosti, želja in učinka terapije.

Comments are closed.