POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je bioenergija? 

Bionergija ali življenjska energija je sila, ki omogoča življenje na našem Planetu. Deluje v ozadju fizičnega organizma, ureja procese, funkcije organizma in vzdržuje telo v zdravem delovanju. Bioenergija je osnova imunskega sistema in zdravja! Če jo je v telesu dovolj smo zdravi, če jo primanjkuje zbolimo.

Kaj je zdravljenje z bioenergijo, terapija z bioenergijo, bioterapija?

Bioterapija je terapija z bioenergijo. Ko telesu dodajamo bioenergijo v njemu vzpostavljamo ali pospešujemo samo-ozdravitvene procese in tako pospešimo ali vzpostavimo zdravljenje.

Kaj je imunski sistem, obrambni sistem?

Imunski sistem je “univerzalni zdravnik” v nas samih. Imunski sistem, kadar je v funkciji  nas ščiti pred tujimi vplivi, ter omogoča zdravljenje vsega, kar naše telo smatra kot bolezen. Imunski sistem je neposredno povezan z količino bioenegije, ki jo posedujemo.

Kdo je Zdenko Domančić?

Zdenko Domančić je svetovno priznani zdravilec in mojster, ki je sestavil metodo, za kar najbolj optimalno uporabo bioenergije v namene zdravljenja.

Kaj je bioterapija po metodi Zdenka Domančića?

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je enostavna in učinkovita metoda, za dvigovanje imunskega sistema in vzpostavljanje samoozdravitvenih procesov posameznika. Metoda je strukturirana do te mere, da obstaja rešitev, recept za vsako stanje, ki ga telo in um pojmujeta bolezen.

Kako deluje bioterapija?

Z bioterapijo dodajamo bioenergijo in tako ojačamo telo in obrambni mehanizem, ki omogoča da opravlja svoje delo v optimalni kondiciji.

Katere bolezni ali stanja lahko zdravimo?

Z bioterapijo lahko delujemo v fazi preventive, ali v fazi kurative. Z bioterapijo pomagamo pri najenostavnejših stanjih ali pri najtežjih obolenjih današnjega časa. Bioterapija zelo blagodejno deluje na stres, nespečnost in avtoimunske bolezni. Z bioterapijo odpravljamo bolečine, popravljamo pretok in kvaliteto krvi, izboljšujemo delovanje organov, pomaga pa tudi pri rakavih obolenjih, leukemiji, gangreni, multipli sklerozi, parkinsonovi bolezni, alsheimerjevi bolezni, itd.

Ali je bioterapija primerna za otroke?

Da. Zelo priporočljiva je za otroke, za dvigovanje imunskega sistema, zdravljenje alergij, astme, prehladov, bronhitisov. Če so pri otroku odrite težje težave je dobro z bioterapijo pričeti čim prej, dokler je bolezen ali stanje še v začetni fazi.

Kdaj so opazni prvi rezultati bioterapije?

Rezultate bioterapije lahko občutite takoj, že na sami terapiji, višek pa doseže nekje 14 dni po koncu bioterapij.

Koliko krat lahko ponovimo terapijo?

Bioterapija se ponavlja glede na zdravstveno stanje posameznika. Nekaterim zadošča le en sklop bioterapij, za nekatera stanja pa je potrebno daljše obdobje kontinuiranega dela.

Cena bioterapije

Bioterapija nima postavljene cene ali tarife. Bioterapija je dostopna vsem. Vsak udeleženec se lahko zadnji dan bioterapij zahvali na način kot želi sam, glede na rezultate terapije, željo in lastne zmožnosti.

Comments are closed.