Zdravljenje z bioenergijo deluje

25. april 2012 | Skrinja nedeljskega

PROF. DR. RADOVAN STARC: “ZDRAVLJENJE Z BIOENERGIJO PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA DELUJE. TEGA NE GOVORIM NA PAMET”

Zdravljenje z bioenergijo deluje!

Zdenko Domančić je prepričan, da mračnjaštvo v 21. stoletju ne more več obstajati – “Bolan človek ima le eno željo. To je zdravje. Vseeno mu je, na kakšen način bo ozdravel, gre k tistemu, ki ga lahko ozdravi”

Vir / Avtor:  Meta Černoga

Metoda Zdenka Domančića je doživela že različne, tudi znanstvene preizkuse, a največji in najboljši preizkus in sodnik so bolni ljudje. “Bistvo je, da metoda v praksi deluje, da je zdravljenje z bioenergijo učinkovito. Na znanstvenikih pa je, da znanstveno pojasnijo zdravilne učinke,” pravi prof. dr. Radovan Starc, avtor knjige Zdravljenje z bioenergijo – po metodi Zdenka Domančića, ki je izšla pred kratkim in že na predstavitvi doživela izjemen odziv javnosti.

Izid knjige Zdravljenje z bioenergijo - po metodi Zdenka Domančića je naletel na izjemen odziv javnosti, saj je bilo v Linhartovi dvorani ljubljanskega Cankarjevega doma, kjer je potekala predstavitev, skorajda nemogoče dobiti prost sedež.Tomaž Skale
Izid knjige Zdravljenje z bioenergijo – po metodi Zdenka Domančića je naletel na izjemen odziv javnosti, saj je bilo v Linhartovi dvorani ljubljanskega Cankarjevega doma, kjer je potekala predstavitev, skorajda nemogoče dobiti prost sedež.Tomaž Skale

Četudi se uradna medicina nikakor ne more sprijazniti z zdravljenjem z bioenergijo, je tistih, ki iščejo pomoč pri znanem bioenergetiku, ogromno. Domančić se ne ozira več na ocene, da gre pri ozdravitvah za naključje, za učinek placebo in podobno, prav tako ne na mnenja zdravnikov, profesorjev, akademikov. Zavrnil je tudi naslov pridruženega člana, ki mu ga je hotela podariti Švedska akademija znanosti. Zaveda se, da ga spoštujejo tudi mnogi zdravniki in mu “po svojih kanalih” pošiljajo bolnike, tu pa se zgodba navadno konča.

Zato je bilo svojevrstno presenečenje, ko je pred kratkim izšla knjiga o njegovi metodi zdravljenja, ki jo je napisal ravno zdravnik, prof. dr. Radovan Starc, specialist interne medicine in kardiolog, ki dela na kardiološki kliniki UKC Ljubljana že 35 let. Že nekaj časa je preučeval povezanost človeka z vesoljem in o tem napisal že nekaj knjig, odkril zakonitosti bioenergije in želel preveriti, ali terapija na takšen način, kot je sam ugotavljal v teoriji, deluje tudi v praksi. Obrnil se je na Zdenka Domančića, svetovno znanega bioenergetika, utemeljitelja izvirne in naravne metode zdravljenja, ki je doslej skupaj s sodelavci zdravil že več kot 1,5 milijona ljudi po vsem svetu. Nekatere na skupinskih ali individualnih obravnavah, druge na daljavo, večina bolnikov, ki je pri njem iskala pomoč, pa je bila takšnih, od katerih je uradna medicina dvignila roke.

“Ugotovil sem, da mnogi zdravniki zelo slabo, podcenjevalno, nekritično, prevzetno, s posmehom in napuhom v naprej negativno govorijo o zdravljenju z bioenergijo, o kateri ne vedo ničesar, o kateri niso nikoli ničesar slišali, videli, niti prebrali. Mnogokrat prihaja do položaja, da se razočarani bolniki zatečejo od priznane in z dokazi podprte medicine k nepriznani medicini, ki jih pogosto uspešno rešuje. Zdravniki bi morali pomisliti na to, da je skozi Domančićevo bioterapijo šlo na tisoče in tisoče bolnikov z gangreno ali na primer z multiplo sklerozo, ki so se za bioterapijo odločili v napredovali fazi bolezni,” pravi avtor knjige prof. dr. Starc.

vir: http://www.dnevnik.si/nedeljski/skrinja-nedeljskega/1042525753

Comments are closed.